3 NEA ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ STREET FOOD ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

Το Street  Food είναι το φαγητό που τα τελευταία χρόνια το προτιμά μεγάλη μερίδα του κοινού και αυτό γιατί ταιριάζει στη χαλαρή διάθεση του θεσσαλονικιού, μπορείς να το απολαύσεις χωρίς να κλείσεις τραπέζι, μπορείς να παραγγείλεις άμεσα και δεύτερη και τρίτη μερίδα και να εξυπηρετηθείς πολύ γρήγορα, και φυσικά είναι πολύ οικονομικότερο από το φαγητό που βρίσκεις στον κατάλογο ενός εστιατορίου.
Πάμε να δούμε 3 νέα μαγαζιά που ξεχωρίσαμε και θα πρέπει και εσύ να γνωρίσεις άμεσα;
1η στάση μας το "Thess Bao"


Εδώ δίνετε η απάντηση στο ερώτημα: Πόσο δημιουργικό, ποιοτικό και ευφάνταστο μπορεί να γίνει ένα street food; Και όμως στο Thess Bao τα καταφέρνουν εξαιρετικά και αναγάγουν το street food σε τέχνη.
Και δεν θα γινοταν διαφορετικά αφού στο στήσιμο του μενού έχει βάλει τη σφραγίδα του ο βραβευμένος chef κ. Δημήτρης Παμπόρης. Τα Bao Βans είναι αυτά τα χειροποίητα αφράτα ψωμάκια ατμού, τα οποία γεμίζονται με διαφορετικές γεμίσεις και toppings.
Στο Thess Bao θα βρεις Bao Bans με pulled pork, με γύρο κοτόπουλο, πανσέτα bbq με σουσάμι, με λουκάνικο, με μπιφτέκι αλλά και vegan επιλογές όπως με γύρο μανιταριών και " carrot" dog.
Μη ξεχάσεις να τα συνοδεύσεις με λαχταριστές πατάτες ή αλλιώς crushed potatoes σε πολλές γευστικές εκδοχές όπως indo με μαγιονέζα carry Madras ή Exrtavaganza με τηγανητό αυγό και μαγιονέζα με τρούφα. Οι σαλάτες επίσης φρεσκότατες και σε πολλούς συνδυασμούς!

  Για επιδόρπιο δεν φεύγει κάνεις από το μαγαζί αν δεν δοκιμάσει Bao μπουγάτσα και Banoffee.



Αξίζει να σημειωθεί πως καθημερινά υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές ως πιάτα ημέρας που αξίζει να απολαύσετε.
Thess Bao
Καλαποθάκη 3
Ακολουθείστε τα social media του μαγαζιού:
Facebook & Instagram


*To κατάστημα έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά

2η Στάση μας "Οι Πίτες της Πόλης"

 Στις πίτες της Πόλης πραγματικά θα κάνεις ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη! Και μάλιστα γευστικότατο :)
Εδω θα βρεις πεϊνιρλί (pide όπως το λένε στην Πόλη) με διάφορες γεμίσεις,πεντανόστιμες μπουγάτσες, πίτσες, λαχματζούν και το παραδοσιακό şu börek! Κλείσε το γεύμα σου με λαχταριστό Κιουνεφέ! Όλα εξαιρετικά!!!

Το μαγαζί έχει το δικό του εργαστηρίο και ετοιμάζει τα πάντα τη στιγμή που τα παραγγέλνεις, χειροποίητα και πεντανόστιμα!

Το μαγαζι έχει μεν θέα την Καμάρα, αλλά απολαμβάνοντας όλα όσα φτιαχνουν στο κατάστημα αυτό σκέφτεστε την ...Πόλη :) Το κατάστημα ,για την ώρα, λειτουργεί καθημερινά με υπηρεσία Take Away 11:00-23:00


Πίτες της Πόλης
Δημητρίου Γούναρη 50 (Καμάρα)
Ακολουθείστε της Πίτες της Πόλης στο Facebook & Instagram




3η Στάση: για αγαπημένη Pizza στο "Pizza Hood"



Εδώ στο Pizza Hood απολαμβάνετε αυθεντική ναπολιτάνικη pizza! Λεπτό ζυμάρι και ποιοτικά ιταλικά υλικά γεμίζουν με απόλαυση την κάθε σου μπουκιά!Μπορείς να επιλέξεις είτε κομμάτι είτε και ολόκληρη Pizza.
Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν καλά τη φιλοσοφία και την τέχνη της πίτσας, αφού εδώ και πολλά χρόνια διατηρούσαν το πασίγνωστο κατάστημα Pizza Please, οπότε καταλαβαίνεις πως κατέχουν καλά όλα τα μυστικά!
 Το θετικό είναι ότι τώρα μεταφέρθηκαν στην αναβαθμισμένη και trendy περιοχή των Άνω Λαδάδικων.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως στον 2ο όροφο του μαγαζιού υπάρχει πολύ στυλάτος διαμορφωμένος χώρος για να απολάυσετε την  Pizza σας, όταν με το καλό επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα. Για την ώρα την απολαμβάνεις με Take Away 14:00- 22:00


Pizza Hood
Ερνέστου Εμπράρ 2
Ακολουθείστε τη σελίδα του Pizza Hood στο Facebook & Instagram

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις