Η ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΑ ΝΟΣΤΙΜΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟ MAKEDONIA PALACE HOTEL

H Κυριακή είναι μέρα ιδιαίτερα συμβολική για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν να γευματίζουν εκτός σπιτιού. Είναι η μέρα άλλοθι για έξοδο φαγητού ξεχωριστού και ιδιαίτερου.
Για εμάς ήταν πάντα μια ευκαιρία να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να απολαμβάνουμε κάτι διαφορετικό. Είχαμε καιρό να επισκεφτούμε μεσημεριανό κυριακάτικο μπουφέ και μας είχε λείψει η ποικιλία αυτή των γεύσεων την οποία σου χαρίζει ένας μπουφές. Για τον Sunday Buffet στο Salonica Restaurant του Macedonia Palace έχουν γραφτεί πολλά άρθρα και δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε και εμείς ένα γαστρονομικό πέρασμα.

Άλλωστε το Makedonia Palace ως σύμβολο της πόλης κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των θεσσαλονικέων αλλά και των επισκεπτών της πόλης, τόσο για την ειδυλλιακή του τοποθεσία, τις υπηρεσίες που προσφέρει όσο και για τις υπέροχες γαστρονομικές του προτάσεις.
Στο Salonica Restaurant & Bar του ξενοδοχείου ο Executive Chef κ.Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του, περνάνε τη γαστρονομία σε άλλο επίπεδο και την αναγάγουν σε τέχνη, χρησιμοποιώντας ποιοτικές πρώτες ύλες δεμένες μεταξύ τους με αγάπη και δεξιοτεχνία.

 Στον Sunday Buffet, ο καθένας, ακόμα και να μη διαμένει στο ξενοδοχείο, μπορεί να απολαύσει στον πλούσιο μπουφέ μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα ορεκτικά, πολύχρωμες σαλάτες, καλοψημένα κρεατικά, φρέσκα θαλασσινά, λαχταριστές σούβλες και προσεγμένα επιδόρπια.


Αυτό που μας έκανε θετική εντύπωση στην πρόσφατη επίσκεψή μας στο Sunday Buffet, ήταν το εύρος των γεύσεων που συναντήσαμε στον μπουφέ, τον οποίο επιμελείται ο κ. Σωτήρης Ευαγγέλου και  ο οποίος περιελάμβανε εκτός των άλλων, παραδοσιακές γεύσεις όπως μουσακά, γεμιστά, αρνάκι φρικασέ και χοιρινό με λάχανο. Το κάθε πιάτο με μεστή νοστιμιά, ανέσυρε μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια καθώς οι γεύσεις αυτές, έχουν για εμάς έντονο σπιτικό χαρακτήρα και τη φροντίδα που μόνο ένας οικοδεσπότης φιλόξενου σπιτικού μπορεί να σου προσφέρει. Ο κ.Ευαγγέλου είναι λοιπόν ένας τέτοιος οικοδεσπότης για εμάς και το Salonica Restaurant, το απόλυτα φιλόξενο περιβάλλον.

Από τον μπουφέ δεν έλειπαν και οι ιδιαίτερες γαστρονομικές πινελιές όπως λαβράκι carpaccio, ταρτάρ τόνου και sushi.





Και φυσικά κάθε υπέροχο γεύμα κλείνει με έναν γλυκό τρόπο, έτσι και ο μπουφές με τα επιδόρπια: μας έκανε να αποχαιρετήσουμε γλυκά το Salonica Restaurant και να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε ήδη την επόμενη επίσκεψή μας.




Αναμφισβήτητα θεωρούμε το Salonica Restaurant & Bar του Makedonia Palace, ένα από τα κορυφαία Fine Dining αλλά και συνάμα Comfort Food εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους αναζητούν μοναδικές και αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες!
Επίσης προτείνουμε σε κάθε επισκέπτη της πόλης μας,  να ζήσει την εμπειρία της ζεστής φιλοξενίας στο Makedonia Palace απολαμβάνοντας τις υπερσύγχρονες υποδομές, την πολυτέλεια, την απαράμιλλη θέα του και φυσικά την ξεχωριστή και αξιόλογη κουζίνα του! 

Μπορείς να μαθαίνεις για τα νέα του Makedonia Palace, ακολουθώντας τις σελίδες του:
https://makedoniapalace.com
https://www.facebook.com/MakedoniaPalaceHotel/
www.instagram.com/makedonia_palace_hotel

Άποψη/ Φωτογραφίες: Ευγενία Ευθυμιάδου/ Thess_del_food

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις