ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!

«Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων», μία πολύ ιδιαίτερη οινική εκδήλωση, γεμάτη από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών, την ομορφιά των εορτών και μερικά από τα καλύτερα κρασιά της χώρας μας, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, από τις 6 το απόγευμα, έως τις 10 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki, από τους οινοποιούς της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Η εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» διεξάγεται φέτος για 4η συνεχή χρονιά ενώ κατ’ ομολογία του κοινού, αλλά και των οινοποιών, αποτελεί την πιο ξεχωριστή οινική εκδήλωση στην Ελλάδα. Το κάθε οινοποιείο-μέλος της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που συμμετέχει, φροντίζει να προσφέρει στους επισκέπτες των χριστουγεννιάτικων ΒορΟινών πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά κρασιά.  Κάποια από αυτά δεν κυκλοφορούν στην αγορά ή μόλις πρωτοεμφανίζονται. Ακόμη υπάρχουν ετικέτες σε διαφορετικά μεγάλα μεγέθη φιαλών, παλαιωμένες ή πειραματικές, ετικέτες αποκλειστικά για το εξωτερικό ή που δεν συμμετέχουν σε άλλες οινικές εκθέσεις και ετικέτες που ίσως δεν θα υπάρξει ξανά η δυνατότητα να δοκιμάσουμε. Επιπλέον, σε αρκετά τραπέζια θα υπάρχουν μικρές κάθετες γευστικές δοκιμές από διαφορετικές σοδειές.
Πάρτε το ποτήρι των ΒορΟινών από την είσοδο της εκδήλωσης και περιπλανηθείτε στα τραπέζια των οινοπαραγωγών- μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» για να ανακαλύψετε:

-    Λευκές ετικέτες σε πρώτη εμφάνιση
-    Ροζέ ετικέτες πρωτοεμφανιζόμενες στην αγορά
-    Λευκές και ερυθρές πειραματικές ετικέτες που δεν κυκλοφορούν ακόμη στην αγορά
-    Παλαιωμένες ερυθρές ετικέτες που ξεκινούν από βάθος χρόνου, αρχίζοντας από το 1994
-    Ετικέτες που προορίζονται αποκλειστικά για εξαγωγές
-    Ετικέτες ιδιαίτερα ακριβές
-    Εμφιαλώσεις σε διαφορετικά μεγέθη φιαλών
-    Πολλές κάθετες γευστικές δοκιμές, έως και οκτώ διαφορετικών εσοδειών
-    Φυσικά κρασιά
-    Παλαιωμένα αμπελοοινικά αποστάγματα έως και έξι ετών
-    Ετικέτες μυστικό-έκπληξη
-    Προτάσεις ειδικά για τις γιορτές με αφρώδεις και γλυκείς οίνους
… και πολλά πολλά ακόμη!
Η εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» πραγματοποιείται φέτος για 4η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του «Thessaloniki Food Festival» και πάντα με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ κατ' ομολογία του κοινού, αλλά και των οινοπαραγωγών, αποτελεί την πιο ξεχωριστή οινική εκδήλωση στην Ελλάδα.

Εκτός από την ιδιαιτερότητα των σπάνιων και εξαιρετικών οίνων, η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, εφόσον κάθε χρονιά, τα έσοδα από τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος το ποσό που θα συλλεχθεί θα προσφερθεί εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος.


Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019
Ώρες:   18:00-22:00
Ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki
Είσοδος 10€
Διοργάνωση:   «Οίνοι Βορείου Ελλάδος»
Πηγή: Δελτίο Τύπου ΒορΟινά 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις