ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ BARBEQUE ΤΗΣ FZONE CATERING ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Ένα καταπληκτικό  «BBQ στο Αγρόκτημα», διοργανώθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου  2019 στους καταπράσινους χώρους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης με την φροντίδα και τη χορηγία του F Zone Catering & Events, του ομίλου Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της P.A.P Corp. και πολλών ακόμα χορηγών.
Το «BBQ στο Αγρόκτημα» πραγματοποιήθηκε  για ακόμα μία χρονιά με μεγάλη επιτυχία, στο δασάκι της Σχολής και είχε ως στόχο να στηρίξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα των μαθητών και σπουδαστών.








Απολαύσαμε  τους πραγματικά πλούσιους μπουφέδες που ήταν διαρκώς γεμάτοι με κάθε είδους εδέσματα!
Φυσικά κυρίαρχο ρόλο είχαν τα πεντανόστιμα κρεατικά που ψήνονταν στα BBQ που είχαν τοποθετηθεί στον χώρο, αλλά δεν έλειψαν και τα λαχταριστά Ribs, τα Burritos, τα Hot Dog, τα Οnion Rings, τα Chicken Nuggets και πολλές δροσερές σαλάτες.












Φυσικά υπήρχαν και  Βar Stations  με δροσερά αναψυκτικά, μπύρες, κρασιά, καφέδες και φυσικά το ευγενέστατο προσωπικό του  F Zone Catering & Events, πάντα δίπλα μας να προλαβαίνει κάθε μας επιθυμία!







Ήταν ένα πραγματικά διαφορετικό και διασκεδαστικό, κυριακάτικο μεσημέρι, στο καταπράσινο περιβάλλον της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Παντού στον χώρο έβλεπες χαρούμενα πρόσωπα και παρέες να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.






Οι καιρικές συνθήκες στάθηκαν σύμμαχοι στο party αυτό και οι προσκεκλημένοι συνέχιζαν να προσέρχονται μέχρι αργά το απόγευμα. To προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για το barbeque, δεν σταμάτησε πραγματικά στιγμή, να βρίσκετε πάνω από τις ψησταριές και να ανανεώνει συνεχώς τους μπουφέδες.



Τα εκπαιδευτικά στελέχη της Σχολής είχαν  προετοιμάσει  διασκεδαστικές δραστηριότητες  και για τα παιδιά των προσκεκλημένων, όπως κηπουρική, χειροτεχνίες και καλλιτεχνικές δημιουργίες με πηλό.

Υπό τους ήχους country μουσικής, το κέφι έφτασε στο ζενίθ και τα χορευτικά μας ενθουσίασαν!
E ναι λοιπόν, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ζήσαμε το απόλυτο Barbeque χάρη στην καταπληκτική διοργάνωση του F Zone Catering & Events!

 Πριν φύγουμε, δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε τα λαχταριστά παγωτά,τα donuts και τα φρέσκα φρούτα του μπουφέ!





Καθώς φεύγαμε, σκεφτόμασταν πόσο υπέροχα περάσαμε και χαιρόμασταν που επιλέξαμε την Κυριακή αυτή, να ζήσουμε ένα τέτοιο Barbeque στη Αμερικανική Γεωργική Σχολή από τo F Zone Catering & Events,  όπου πεντανόστιμο φαγητό, υπέροχη μουσική και καλή διάθεση, άψογη εξυπηρέτηση με χαμόγελο και επαγγελματισμό συνδυάστηκαν άψογα και συνέθεσαν ένα τέλειο σκηνικό.




Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση στο υπέροχο αυτό event, την οικογένεια του P.A.P Corp. και του F Zone Catering & Events.  Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Παπαδοπούλου Νονίτα, την κ. Ιωαννίδου Σύλβια, τον κ. Κεχαγιά Ανδρέα,  την κ. Κουτσούμη Λήδα για την βοήθειά τους και την  καλή τους διάθεση, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το αφιέρωμα αυτό! Επίσης πολλά ευχαριστώ και σε όλo το προσωπικό του Catering που μας εντυπωσίασε με τον επαγγελματισμό και με την ευγένειά του.

Αν θα θέλατε και το δικό σας event να έχει την σφραγίδα του F Zone Catering & Events, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις σελίδες του και να επικοινωνήσετε με το ευγενικό προσωπικό του!

Άποψη/ Φωτογραφίες Ευγενία Ευθυμιάδου/ thess_del_food

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις