ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΟΥΣ!!!

Τα  ΒορΟινά που όλοι αγαπάμε έβαλαν τα γιορτινά τους και μας υποδέχτηκαν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 σε μία από τις αγαπημένες εκδηλώσεις της πόλης!
Στα ΒορΟινά των Χριστουγέννων, που διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από την Ένωση Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», οι φίλοι του κρασιού είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ξεχωριστά αποστάγματα από τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα!







Η εκδήλωση είχε υπέροχα αρώματα κρασιών αλλά και άρωμα Αγάπης μια και τα έσοδα της βραδιάς προορίζονται αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Αυτήν τη χρονιά με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» το ποσό θα προσφερθεί στον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΤΟ ΑΝΘΟΣ», με έδρα τη Δουραχάνη Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» πραγματοποιήθηκε Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του «8ου Thessaloniki Food Festival»
Με την είσοδό μας στον χώρο της εκδήλωσης, πήραμε το ποτήρι των ΒορΟινών και περιπλανηθήκαμε στα τραπέζια των οινοπαραγωγών προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα, που μας έστελναν τα κρασιά με τα χρώματα και τα αρώματά τους!
Μεταξύ άλλων απολαύσαμε παλαιωμένα αμπελοοινικά αποστάγματα, λευκές και ροζέ ετικέτες πρωτοεμφανιζόμενες στην αγορά καθώς και λευκές και ερυθρές πειραματικές ετικέτες.

Επίσης σε πολλά οινοποιεία δοκιμάσαμε εξαιρετικά αφρώδη κρασιά!
Οι οινοποιοί φορώντας το πιο ζεστό τους χαμόγελο, ήταν πρόθυμοι να μας καθοδηγήσουν σε κάθετες δοκιμές!


Στα hightlights της εκδήλωσης εκτός από τα εξαιρετικά κρασιά, ήταν και η ονειρεμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του ξενοδοχείου ''Electra Palace Thessaloniki'' και η μαγευτική θέα της στολισμένης Πλατείας Αριστοτέλους, την οποία είχαμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε όλη τη βραδιά με ενα κρασί στο χέρι!



Το thess_del_food δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει και στα κεράσματα της βραδιάς, τα οποία υπήρχαν σε αφθονία και μας προκαλούσαν να τα απολαύσουμε!



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπληκτικές μουσικές επιλογές έφταναν στα αυτιά μας από τον εξαιρετικό dj Ρένο Παρασκάκη!

Και κάπως έτσι, μία ακόμα υπέροχη βραδιά των ΒορΟινών είχε έρθει στο τέλος της, αφήνοντάς μας  τις καλύτερες εντυπώσεις!
Εις το επανιδείν ΒορΟινά!
 
Φωτογραφίες και κείμενο: Ευγενία Ευθυμιάδου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις