BEST SUMMER EXPERIENCE! AGIONISSI RESORT!



Κάθε καλοκαίρι αναζητάμε το τέλειο μέρος για διακοπές. Εκεί όπου θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας  για το χειμώνα, θα αλλάξουμε παραστάσεις και θα μας περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο!
Θέα από το μπαλκόνι του δωματίου στο Agionissi Resort!
Εμείς στο thess_del_food αναζητάμε και κάτι επιπλέον στις διακοπές μας: αναζητάμε εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες! Η αγάπη μας για τη Χαλκιδική, μας οδήγησε στην Αμμουλιανή και συγκεκριμένα σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο, το Agionissi Resort!
Στην ειδυλλιακή Αμμουλιανή, το μοναδικό νησί της Χαλκιδικής, δίπλα στο Άγιο Όρος, το Agionissi Resort μας καλοσώρισε ως το ιδανικό καταφύγιο ηρεμίας & χαλάρωσης. 
Το Agionissi Resort ανήκει στον όμιλο των Ξενοδοχείων του P.A.P Corp., πρωτοπόρων σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Μαζί με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία  του Ομίλου (Alexander the Great Beach Hotel Kryopigi, Xenia Ouranoupolis, Astoria Thessaloniki) πρεσβεύουν την ελληνική φιλοξενία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  και με σεβασμό  στην ελληνική γη παράγουν και χρησιμοποιούν δικά τους πιστοποιημένα και βιολογικά σπιτικά προϊόντα.
Όλα αυτά, μας ώθησαν να επιλέξουμε το Agionissi Resort  για τη διαμονή μας!
Παραδοσιακά σπιτικά προϊόντα αποκλειστικής παραγωγής για τα paphotels
Κατά την άφιξή  μας  μείναμε ενθουσιασμένοι από τη φυσική ομορφιά του τοπίου αλλά και τους εντυπωσιακά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδιωτική παραλία είναι βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία, ενώ το ξενοδοχείο λειτουργεί με το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και είναι κάτοχος του βραβείου Green Key!
Η αρχιτετονική και η διακόσμηση στο Agionissi Ressort σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει καθώς ο νησιωτικός χαρακτήρας είναι έντονος παντού!
Κατά την άφιξή μας  δροσιστήκαμε με ένα welcome drink  και είμασταν έτοιμοι για πρωϊνό!

Το υπέροχο προσωπικό του ξενοδοχείου πρόθυμο να βοηθήσει κάθε στιγμή!
Ο μπουφές του πρωϊνού, μας ενθουσίασε καθώς είχε μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα φρούτα, πεντανόστιμες πίτες, αλμυρές και γλυκές επιλογές! Ό,τι θα μπορούσε να επιθυμήσει κάποιος για το πρωινό του, υπήρχε στον μπουφέ σε άφθονη ποσότητα και εξαιρετική ποιότητα!




         
Υπέροχο Πρωινό με θέα θάλασσα! Τί άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος στις καλοκαίρινές του διακοπές;
                  

Home made omelette

Μετά το πρωινό αναζωογονηθήκαμε στο Beauty Haven Spa, το κέντρο ευεξίας & ομορφιάς του ξενοδοχείου! Το προσεγμένο και ήρεμο περιβάλλον μας έκανε να χαλαρώσουμε και να ξεχάσουμε κάθε έγνοια! Αυτός δεν είναι άλλωστε και ο στόχος ενός spa?
Και φυσικά δεν παραλείψαμε να κάνουμε ένα μασάζ δίπλα στη θάλασσα

             
Ακολούθησε μία ακόμα γευστική απόλαυση! Pancakes δίπλα στην πισίνα!


Και μετά από όλες αυτές τις απολαύσεις, έφτασε η ώρα του κυρίως γεύματος!
Απολαύσαμε τις γαστρονομικές δημιουργίες του Executive Chef, βάση των οποίων είναι η Μεσογειακή διατροφή, οι καλύτερες πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς και τα Σπιτικά Προϊόντα της P.A.P. Corp., από τους ιδιόκτητους κήπους της! 
Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο πιάτο: Το πρώτο πιάτο ήταν μία γευστική πανδαισία! Γραβιέρα με σουσάμι και μέλι, πουγκάκι λαχανικών, μανιτάρια γεμιστά, παραδοσιακό ντολμαδάκι και πίτα με λαχανικά! Όλες οι γεύσεις  υπέροχα ισορροπημένες! Σε κάθε δημιουργία μας έκανε θετική εντύπωση η αγάπη και ο σεβασμός που αποτυπωνόταν για τα παραδοσιακά προϊόντα!
Ας συνεχίσουμε με τις ολόφρεσκες σαλάτες! Τα dressing με τα μυρωδικά της Χαλκιδικής που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα έκαναν τη διαφορά στη γεύση!

Πράσινη σαλάτα με ροδάκινα και dressing μυρωδικών Χαλκιδικής

Ελληνική σαλάτα




Κυρίως πιάτο: Φιλέτο κοτόπουλο με τζίντζερ και μυρωδικά, συνοδευμένο με τραχανότο και σουβλάκι λαχανικών
Και ας περάσουμε στο πεντανόστιμο και καλομαγειρεμένο με αγνά υλικά, κυρίως πιάτο το οποίο ήταν Φιλέτο κοτόπουλο με τζίντζερ και μυρωδικά, συνοδευμένο με τραχανότο και σουβλάκι λαχανικών! Καλομαγειρεμένο, πεντανόστιμο, ένα πιάτο με προσωπικότητα καθώς το τραχανότο προσέδιδε μία παραδοσική πινελία!
Μαζί με το γεύμα απολαύσαμε λευκό κρασί "Ilias", το οποίο εμφιαλώνεται αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία του Ομίλου paphotels!

Μια υπέροχη φιλοξενία που συνοδεύτηκε από ενα εξαιρετικό γεύμα στο Agionissi Resort στην Αμμουλιανή!  Ανακαλύψαμε έμπρακτα πως στο Agionissi Resort ο επισκέπτης αφήνεται στην ολική εμπειρία αναγέννησης του σώματος & της ψυχής και επιστρέφει αναζωογονημένος στην καθημερινότητά του μετά τις διακοπές!
Δίκαια λοιπόν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ''Best Summer Experience"!

Ευχαριστούμε πολύ Agionissi Resort! 
Ευχαριστούμε πολύ paphotels!
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό και τα στελέχη του ξενοδοχείου, που ήταν κάθε στιγμή πρόθυμοι να βοηθήσουν, φιλόξενοι και εξυπηρετικοί!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και για επόμενες υπέροχες στιγμές!
Αν θέλετε να ζήσετε αυτές τις εμπειρίες και εσείς, δείτε εδώ: https://paphotels.gr/el/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις