ΠΟΣΑ BURGER ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΟ BURGER FEST?


Στις 18, 19 και 20 Μαΐου 2018 η Θεσσαλονίκη είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αλλά και να επιλέξει  το αγαπημένο της burger ανάμεσα σε δεκάδες!
Πολλά πρωτότυπα burger στο Burger Fest/ Thessaloniki 2018, πολύ όμορφες δυνατές μουσικές στιγμές, καλή διάθεση και εκατοντάδες κόσμου με ένα και μόνο στόχο! Να βρούν το αγαπημένο τους burger!


Εκτός από burger, οι foodies της πόλης είχαν αυτό το τριήμερο την ευκαιρία  να απολαύσουν ηλιόλουστες μέρες στον πολύ λειτουργικά διαμορφωμένο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.


Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου djs έδιναν το ρυθμικό τους παρόν και γέμιζαν το χώρο με μουσικές και αργά το απόγευμα ξεκινούσαν τα live με συγκροτήματα όπως Kazoo, Tonis Sfinos, Τhe Vanilla Τhe Band, The Bon Viveurs, Baildsa,  Locomondo!





Επίσης πρέπει να αναφέρουμε το γεγονός πως υπήρχε kids area για την απασχόληση των παιδιών, επιτραπέζια ποδοσφαιράκια όπου μικροί και μεγάλοι τα επισκέπτονταν αλλά και το "The MindTrap" με πολλούς και διασκεδαστικούς γρίφους! To e-food συνάρπασε το κοινό με τα ''Challenges" που διοργάνωσε ενώ το corner του Live Cooking ήταν συνεχώς γεμάτο από foodies που περίμεναν να δοκιμάσουν τις ευφάνταστες δημιουργίες καταξιωμένων chef. To Σάββατο μαγείρεψαν για εμάς o κ. Γιάννης Σαμούκας, ο κ. Γιωργος Παλισίδης και η κ. Στέλλα Σπανού ενώ την Κυριακή μαγείρεψαν για εμάς ο κ. Λάμπρος Ρώσσιος, ο κ. Αντώνης Μουστάκης και ο κ. Δημήτρης Τασιούλας.
Η κ.Στέλλα Σπανού 

Ο κ.Λάμπρος Ρώσσιος 

Ο κ. Δημήτρης Τασιούλας.

                                    
ο κ. Γιωργος Παλισίδης και το επιτελείο του!
   
                                                
Ο κ. Αντώνης Μουστάκης

Το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου burger hou
se για το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018 κέρδισε το Burger House The Big Kahuna!



Εκεί γύρω στην Κυριακή το βραδάκι μας έπιασε μια μελαγχολία που το fest τελειώνει!
Είχαμε ζήσει 3 από τις πιο νόστιμες μέρες και 3 από τις πιο μουσικές βραδιές της ζωής μας!

Ε... κάπου εδώ λέμε να αρχίσουμε την επόμενη αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο Burger Fest Thessaloniki.... 360 και 1 λοιπόν!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις