5 Brunch spots ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ

5 Brunch spots στη Θεσσαλονίκη που αξίζει να επισκεφτείς!
                                                                                                                                                                                                                     
Ας ξεκινήσουμε με το κλασσικό πλέον Estrella! Με υποκαταστήματα πλέον σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στη Κύπρο,κάποια στιγμή θα το συναντήσετε μπροστά σας! Οι επιλογές του μενού ανανεώνονται συχνά και είναι ενδιαφέρουσες και γευστικές! 
Στη Θεσσαλονίκη θα το βρείτε στο κέντρο της πόλης,στην οδό Παύλου Μελά 48!                                                                                                 
Τηγανιτό αβγό
Το επόμενο επίσης κλασσικό restaurant για brunch είναι το Canteen! Το Canteen έχει πολλές επιλογές για brunch αλλά και γευστικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας!
Στο Canteen τα Σαββατοκύριακα το brunch διαρκεί  έως αργά το απόγεμα οπότε δε χρειάζεται να βιαστείτε να ξυπνήσετε το πρωί για να το προλάβετε!
Το Canteen βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Γούναρη 7.
Αυγά Benedict
Χαβανέζικα γνωρίζεται? Αν όχι μην ανησυχείτε, θα σας μάθουμε εμείς! Ένα μαγαζί λοιπόν με όνομα χαβανέζικο είναι το Mahallo! Στο Mahalo καθημερινά μπορείτε να απολαμβάνετε πρωινό, brunch,  μεσημεριανό, επιλογές street food αλλά και κυρίως πιάτα.
Αυγά Benedict
Και αν έχετε διάθεση για βόλτα στον κήπο μην παραλείψετε το Garden Bar!Tο Garden bar ανοίγει τις πόρτες στις 07:30 το πρωί  μέχρι τις 02:00 το βράδυ. Σερβίρεται μεγάλη ποικιλία πιάτων καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας!Θα το βρείτε Αγίου Μήνα 16!
Αλμυρά pancakes
Αν πάλι έχετε όρεξη για βόλτα στην παραλία, τότε το High School θα μπορούσε να μπει στη λίστα των επιλογών σας για brunch!
Λεωφόρος Νίκης 9
Ζεστά Κρουασάν









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις